NU SÖKER GÖTEBORGS BRANDSERVICE AB FLER BRANDLARMSTEKNIKER

Är du en person som är självständig i ditt arbete och driven i det du gör? Då har vi den rätta tjänsten för dig. Göteborgs Brandservice AB´s försäljning inom brandlarm växer kraftigt och därför söker vi nu brandlarmstekniker till vår brandlarmsavdelning. I ditt arbete som brandlarmstekniker hos Göteborgs Brandservice AB kommer du att hjälpa våra kunder med installation, driftsättning och service av Brand- & Utrymningslarm.

I din roll förväntas du fånga upp kundbehov, dokumentera ditt arbete noggrant samt informera kunderna om vårt produkt- och tjänsteutbud. Våra kunder förväntar sig att möta en professionell tekniker som sätter kvalitet och noggrannhet främst. Arbetet är självständigt men en betydande del bygger också på samarbete med övriga tekniker och samordnare. I rollen ställs det även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

DIN PROFIL:

Som person är du noggrann och ordningsam, arbetar strukturerat och tar gärna egna initiativ. Ett stort teknikintresse är givetvis en förutsättning för att du ska trivas i rollen som brandlarmstekniker på Göteborgs Brandservice AB.
Du har en känsla för deadlines och att vara klar på utsatt tid. Du gillar att arbeta självständigt och att ha nära och dagliga kundkontakter, men har heller inga problem med att arbeta i team när det behövs. Du behöver ha erfarenhet inom driftsättning/service av brandlarm och har kunskaper inom brandlarmsregler
Vi tror du har en god förmåga att lyssna på kunder och förstå olika verksamheters behov och kunskapen att föreslå lösningar därefter. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god personlig struktur. Du har ett intresse för brandskydd och en förmåga att genomföra tilldelade arbetsuppgifter på bästa sätt. Arbetet innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats.

VI VILL ATT DU:

• Har god datavana
• Har B-körkort
• Har erfarenhet som brandlarmstekniker
• Har goda kunskaper inom felsökning
• Behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift

MERITERANDE

• Kunskap i följande system: Schrack, Notifier, UTC.
• Har erfarenhet utav utrymningslarm med talat meddelande.
• Auktoriserad elinstallatör typ B och högre.

OM FÖRETAGET:

Göteborgs Brandservice AB är ett företag som jobbar med allt inom förebyggande brandskydd. Detta innebär bland annat projektering, leverans, montage samt utbildning. Göteborgs Brandservice AB arbetar ständigt för att leverera med god kvalitet och högt värde för kunden. Detta kräver ett gott utvecklat och förtroendefullt samarbete med kunden. Idag arbetar ca 40 personer på företaget. Det är en platt och flexibel organisation där samtliga medarbetare är med och utvecklar verksamheten och sig själva med en nära kontakt till chef.

OMFATTNING:

Tillsvidareanställning heltid
Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte med att skicka in din ansökan till oss redan idag!

ANSÖKAN SENAST:

2021-10-22 via jobb@gbgbrandservice.se

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill bli kontaktad fyll då i kontaktformuläret här bredvid