Nu söker Göteborgs Brandservice AB flera servicetekniker

Är du en person som är självständig i ditt arbete och driven i det du gör? Då har vi den rätta tjänsten för dig. Nu söker vi servicetekniker till Göteborgs Brandservice AB. I ditt arbete som servicetekniker hos Göteborgs Brandservice kommer du att hjälpa våra kunder till rätt brandskydd. Du kommer att kontrollera och underhålla brandskyddsutrustning, åtgärda brister enlig gällande lagar och bestämmelser.

I din roll förväntas du fånga upp kundbehov, dokumentera ditt arbete noggrant samt informera kunderna om vårt produkt- och tjänsteutbud. Våra kunder förväntar sig att möta en professionell tekniker som sätter kvalitet och noggrannhet främst. Arbetet är självständigt men en betydande del bygger också på samarbete med övriga tekniker och samordnare. I tjänsten som servicetekniker ingår det även ett par resdagar varje månad.

Din profil:

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen, men det är inget krav. Du får gärna ha erfarenhet från att ha arbetat i ett serviceyrke med kundkontakt. Vi tror du har en god förmåga att lyssna på kunder och förstå olika verksamheters behov och kunskapen att föreslå lösningar därefter. Du tar ansvar för eget resultat kopplat till aktuell budget. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god personlig struktur. Du har ett intresse för brandskydd och en förmåga att genomföra tilldelade arbetsuppgifter på bästa sätt. Arbetet är väldigt fritt och innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats.

Vi vill att du har:

God datavana och B-körkort

Om Företaget:

Göteborgs Brandservice AB är ett företag som jobbar med allt inom förebyggande brandskydd. Detta innebär bland annat projektering, leverans, montage samt utbildning. Göteborgs Brandservice AB arbetar ständigt för att leverera med god kvalitet och högt värde för kunden. Detta kräver ett gott utvecklat och förtroendefullt samarbete med kunden. Idag arbetar ca 40 personer på företaget. Det är en platt och flexibel organisation där samtliga medarbetare är med och utvecklar verksamheten och sig själva med en nära kontakt till chef.

Omfattning:

Tillsvidareanställning heltid

Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte med att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Ansökan senast:

2021-06-11 via jobb@gbgbrandservice.se

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill bli kontaktad fyll då i kontaktformuläret här bredvid