NU SÖKER GÖTEBORGS BRANDSERVICE LEVERANSCHEF

Är du en person som drivs av att utveckla människor och verksamheter där lönsamhet, kvalitet och tillväxt står i fokus? Då har vi den rätta tjänsten för dig. Göteborgs Brandservice´s affär växer kraftigt och därför söker vi nu en chef till vår leveransavdelning.

OM TJÄNSTEN:

Som Leveranschef kommer du att ha ett omväxlande och utmanande arbete. Du kommer rapportera direkt till VD. Du förväntas ta ett stort ansvar att driva utvecklingen av verksamhetens kvalitet och effektivitet. Din främsta uppgift kommer vara att säkerställa kvalitén på tjänster och produkter som Göteborgs Brandservice levererar till sina kunder liksom att dina medarbetare har rätt förutsättningar för att lyckas med detta.

Leveranschefen ansvarar för att driva och utveckla leveransen inom alla företagets affärsområden. Ditt ansvar innefattar en personalgrupp på 40 talet medarbetare som är fördelade inom respektive leveransområde med tillhörande teamledare.

DIN PROFIL:

Vi söker dig som är ambitiös och framåtlutad samt har gedigen erfarenhet av tjänsteleverans. Vi är övertygade om att du motiveras och drivs av att utveckla människor samt verksamheter där lönsamhet, kvalitet och tillväxt står i fokus.

Din sociala kompetens är hög och du behöver vara avslappnad samt van vid att jobba i en föränderlig organisation. Som person är du van vid att arbeta på ett strukturerat sätt. Du är noggrann och har en stor målmedvetenhet att genomföra arbetet med hög kvalitet.

Rollen som Leveranschef innebär mycket ansvar vilket passar dig som är självgående, vi ser även att du kommer med förslag och idéer där verksamheten kan förbättras. Du är en lagspelare och van vid att samarbeta med olika människor samt bra på att skapa nya arbetsrelationer.

EFTERFRÅGADE KOMPETENSER:

  • Akademisk utbildning och god IT kunskap
  • B-körkort
  • Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift
  • Vana av att leda och fördela arbete i en komplex vardag.

VARFÖR OSS:

Vi på Göteborgs Brandservice vill göra skillnad på riktigt. Förutom att vi är en trygg arbetsgivare som värnar om miljön och vårt samhälle, erbjuder vi en spännande tjänst med möjlighet att växa. Hos oss får du vara med på vår fortsatt expansiva resa.

OM FÖRETAGET:

Göteborgs Brandservice är ett familjeföretag med snart 40 år i branschen och jobbar med allt inom förebyggande brandskydd. Detta innebär bland annat projektering, leverans, montage samt utbildning. Göteborgs Brandservice arbetar ständigt för att leverera med god kvalitet och högt värde för kunden. Detta kräver ett gott utvecklat och förtroendefullt samarbete med kunden.

Idag arbetar ca 50 personer på företaget. Det är en platt och flexibel organisation där samtliga medarbetare är med och utvecklar verksamheten och sig själva med en nära kontakt till chef.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00-16.00
Kontakt: Ulf Nertby VD, 0706-02 52 51 eller ulf.nertby@gbgbrandservice.se för frågor angående tjänsten (Ej ansökningar)
Sista ansökningsdatum: 2023-10-13 via jobb@gbgbrandservice.se

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill bli kontaktad fyll då i kontaktformuläret här bredvid