NU SÖKER GÖTEBORGS BRANDSERVICE DRIFTSÄTTARE/TEKNIKER BRANDLARM

Är du en person som har några års erfarenhet som driftsättare inom brandlarm och vill vidareutvecklas i ett expansivt bolag samt är driven i det du gör? Då har vi den rätta tjänsten för dig. Göteborgs Brandservice´s affär inom brandlarm växer kraftigt och därför söker vi nu Driftsättare/Tekniker Brandlarm till vår brandlarmsavdelning.

OM TJÄNSTEN:

Som Driftsättare/Tekniker Brandlarm hos Göteborgs Brandservice kommer man ha en varierande tjänst genom att hjälpa våra kunder med installation, driftsättning och service av Brand- & Utrymningslarm i så väl nya som befintliga anläggningar, utöver det kommer man även ansvara för mindre projekt.

I rollen ansvarar man själv för sin planering och bokning av tilldelade uppdrag och tar ansvar för eget resultat kopplat till aktuell budget. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god personlig struktur.

Våra kunder förväntar sig att möta en professionell tekniker som sätter kvalitet och noggrannhet främst. Arbetet är självständigt men en betydande del bygger också på samarbete med övriga tekniker och projektledare. I rollen ställs det även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

Arbetsområde utgår från vårt huvudkontor i Göteborg med omnejd men du bör vara beredd på att arbeta under korta perioder i andra delar av Sverige vid behov

DIN PROFIL:

Du har mer än 2 års erfarenhet av att ha arbetat som Driftsättare/Tekniker Brandlarm och som person är du noggrann och ordningsam, arbetar strukturerat och tar gärna egna initiativ. Ett stort teknikintresse är givetvis en förutsättning för att du ska trivas i rollen som brandlarmstekniker på Göteborgs Brandservice.

Du har en känsla för deadlines och att vara klar på utsatt tid samt gillar att arbeta självständigt och att ha nära och dagliga kundkontakter, men har heller inga problem med att arbeta i team när det behövs.

Vi tror du har en god förmåga att lyssna på kunder och förstå olika verksamheters behov och kunskapen att föreslå lösningar därefter. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god personlig struktur och en förmåga att genomföra tilldelade arbetsuppgifter på bästa sätt. Arbetet innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats.

VI VILL ATT DU:

  • Har minst 2 års erfarenhet som Driftsättare/Tekniker Brandlarm
  • Har god datavana i office miljön
  • Har B-körkort
  • Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift

MERITERANDE:

  • Kunskap i följande system: Schrack, Notifier, UTC.
  • Har erfarenhet utav utrymningslarm med talat meddelande.

VARFÖR OSS:

Vi på Göteborgs Brandservice vill göra skillnad på riktigt. Förutom att vi är en trygg arbetsgivare som värnar om miljön och vårt samhälle, erbjuder vi en spännande tjänst med möjlighet att växa. Hos oss får du vara med på vår fortsatt expansiva resa.

OM FÖRETAGET:

Göteborgs Brandservice är ett familjeföretag med snart 40 år i branschen och jobbar med allt inom förebyggande brandskydd. Detta innebär bland annat projektering, leverans, montage samt utbildning. Göteborgs Brandservice arbetar ständigt för att leverera med god kvalitet och högt värde för kunden. Detta kräver ett gott utvecklat och förtroendefullt samarbete med kunden.

Idag arbetar ca 50 personer på företaget. Det är en platt och flexibel organisation där samtliga medarbetare är med och utvecklar verksamheten och sig själva med en nära kontakt till chef.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00-16.00
Kontakt: Christoffer Kärrbrand, 031-3614928 eller christoffer.karrbrand @gbgbrandservice.se för frågor angående tjänsten (Ej ansökningar)
Sista ansökningsdatum: 2023-03-21 via jobb@gbgbrandservice.se

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill bli kontaktad fyll då i kontaktformuläret här bredvid