NU SÖKER GÖTEBORGS BRANDSERVICE AB BRANDSKYDDSTEKNIKER I GÖTEBORG

Är du en person som är självständig i ditt arbete och driven i det du gör och vill utvecklas i ett expansivt företag då har vi den rätta tjänsten för dig. Göteborgs Brandservice är i en kraftig tillväxtfas och söker därför nu fler brandskyddstekniker till vår avdelning förebyggande brandskydd.

OM TJÄNSTEN:

Som brandskyddstekniker hos Göteborgs Brandservice är du ansiktet utåt, det är din uppgift att leverera en kundupplevelse utöver det vanliga och att hjälpa våra kunder till rätt brandskydd. Du kommer att kontrollera och underhålla brandskyddsutrustning, åtgärda fel och brister enligt gällande lagar och bestämmelser samt agera i en rådgivande roll som exempelvis presentera förbättringsförslag till kunderna.

Du ansvarar själv för din planering och bokning av tilldelade uppdrag och tar ansvar för eget resultat kopplat till aktuell budget. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god personlig struktur.

Våra kunder förväntar sig att möta en professionell brandskyddstekniker som sätter kvalitet och brandskydd främst. Även om arbetet är självständigt är det viktigt att du är en lagspelare som gör allt för att gruppen ska nå sina gemensamma mål.

Du utgår från vårt kontor i Göteborg. I tjänsten som servicetekniker ingår det även ett par resdagar varje månad.

DIN PROFIL:

Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer höga krav på dig. Rollen innefattar eget planerings- och resultatansvar vilket ställer stora krav på att du är noggrann och ordningsam, du gillar att arbeta strukturerat och tar gärna egna initiativ.

Du har ett intresse för brandskydd och en förmåga att genomföra tilldelade arbetsuppgifter på bästa sätt. Arbetet är fritt och innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen, men är inget krav. Du får gärna ha erfarenhet från att ha arbetat i ett serviceyrke med kundkontakt.

VI VILL ATT DU HAR:

  • Har god datavana i office miljön
  • B-körkort
  • Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift

Eftersom Göteborgs Brandservice verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en gedigen bakgrundskontroll på våra slutkandidater. Den omfattar utdrag ur belastningsregister och sedvanlig kreditprövning.

VARFÖR OSS:

Vi på Göteborgs Brandservice vill göra skillnad på riktigt. Förutom att vi är en trygg arbetsgivare som värnar om miljön och vårt samhälle, erbjuder vi en spännande tjänst med möjlighet att växa. Hos oss får du vara med på vår fortsatt expansiva resa. Vi har även ett väl utvecklat utbildningsprogram för nya brandskyddstekniker som säkerställer att du får alla förutsättningar att leverera mot uppsatta mål.

OM FÖRETAGET:

Göteborgs Brandservice är ett familjeföretag med snart 40 år i branschen och jobbar med allt inom förebyggande brandskydd. Detta innebär bland annat projektering, leverans, montage samt utbildning. Göteborgs Brandservice arbetar ständigt för att leverera med god kvalitet och högt värde för kunden. Detta kräver ett gott utvecklat och förtroendefullt samarbete med kunden.

Idag arbetar ca 50 personer på företaget. Det är en platt och flexibel organisation där samtliga medarbetare är med och utvecklar verksamheten och sig själva med en nära kontakt till chef.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00-16.00
Kontakt: Joakim Erlandsson, 031-3614902 eller joakim.erlandsson@gbgbrandservice.se för frågor angående tjänsten (Ej ansökningar)
Sista ansökningsdatum: 2023-03-03 via jobb@gbgbrandservice.se

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill bli kontaktad fyll då i kontaktformuläret här bredvid