NU SÖKER GÖTEBORGS BRANDSERVICE EN INSTRUKTÖR/UTBILDARE TILL VÅR VÄXANDE UTBILDNINGSAVDELNING I GÖTEBORG

Är du en person som är självständig i ditt arbete och driven i det du gör och vill utvecklas i ett expansivt företag då har vi den rätta tjänsten för dig. Göteborgs Brandservice är i en kraftig tillväxtfas och söker därför nu efter ytterligare förstärkning till vår utbildningsavdelning.

OM TJÄNSTEN:

Som instruktör kommer du att utföra både teoretiska och praktiska utbildningar för våra kunder i deras lokaler eller i våra lokaler. Arbetet är till en stor del självständigt men en betydande del bygger också på samarbete med övriga instruktörer och teamledare. Som instruktör arbetar du med utbildningar i huvudsak inom Västsverige. Normalt utförs utbildningar under vanlig arbetstid, men utbildningarna bokas utifrån kundens behov och det innebär att utbildningar även kan genomföras på kvällar samt helger vid behov.

Vissa resor kan även förekomma.

Du kommer att tillhöra en platt och flexibel organisation där samtliga medarbetare är med och utvecklar verksamheten och sig själva med en nära kontakt till ledningen.

DIN PROFIL:

Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer höga krav på dig. Rollen innefattar eget planeringsansvar vilket ställer stora krav på att du är noggrann och ordningsam, du gillar att arbeta strukturerat och tar gärna egna initiativ. Flexibilitet är en självklarhet för dig. Det viktigaste för oss är att du är rätt person och brinner för att instruera och utveckla. Vi sätter stor vikt vid dem personliga egenskaperna och att du är rätt person.

Vi söker en instruktör/utbildare som är flexibel och anpassningsbar. Du kommer att arbeta i ett snabbrörligt företagsklimat och din förmåga att möta förändrade omständigheter och behov från kunderna kommer att vara avgörande för din framgång.

Vi söker också en lagspelare som kan samarbeta. Du kommer att ha regelbunden kontakt med teknisk personal för att säkerställa att utbildningarna är korrekt anpassade och uppdaterade baserat på gällande standarder och regler. Du kommer också att samarbeta med våra säljare för att identifiera och utveckla utbildningsmöjligheter för våra kunder.

Till sist letar vi efter en driven person med förmåga att bygga starka kundrelationer. Din förmåga att identifiera kundens behov och leverera en utbildning som motsvarar dessa behov kommer att vara avgörande. Du kommer att ha en framträdande roll i att presentera vår organisation och våra tjänster på ett professionellt och förtroendeingivande sätt.

Vi tror att en person som har en positiv inställning, som är flexibel och anpassningsbar, en god lagspelare och som har utmärkta kundrelationer kommer att trivas och vara framgångsrik i rollen som extern utbildare på Göteborgs Brandservice AB.

MERITERANDE:

 • SMO-utbildning eller
 • Arbetslivserfarenhet från räddningstjänst.
 • Instruktör Heta Arbeten/Brandfarliga Arbeten
 • Genomföra utbildningar på engelska
 • Instruktör enligt HLR-rådet inom:
  • Barn-HLR
  • Vuxen-HLR
  • Första Hjälpen

VI VILL ATT DU:

 • B-körkort
 • Bra datorkunskap
 • Starkt eget driv
 • Ett pedagogiskt sinne

Eftersom Göteborgs Brandservice verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en gedigen bakgrundskontroll på våra slutkandidater. Den omfattar utdrag ur belastningsregister och sedvanlig kreditprövning.

VARFÖR OSS:

Vi på Göteborgs Brandservice vill göra skillnad på riktigt. Förutom att vi är en trygg arbetsgivare som värnar om miljön och vårt samhälle, erbjuder vi en spännande tjänst med möjlighet att växa. Hos oss får du vara med på vår fortsatt expansiva resa. Vi har även ett väl utvecklat utbildningsprogram för alla nya anställda som säkerställer att du får alla förutsättningar att leverera mot uppsatta mål.

OM FÖRETAGET:

Göteborgs Brandservice är ett familjeföretag med snart 40 år i branschen och jobbar med allt inom förebyggande brandskydd. Detta innebär bland annat projektering, leverans, montage samt utbildning. Göteborgs Brandservice arbetar ständigt för att leverera med god kvalitet och högt värde för kunden. Detta kräver ett gott utvecklat och förtroendefullt samarbete med kunden.

Idag arbetar ca 50 personer på företaget. Det är en platt och flexibel organisation där samtliga medarbetare är med och utvecklar verksamheten och sig själva med en nära kontakt till chef.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00-16.00
Sista ansökningsdatum: 2023-09-01 via jobb@gbgbrandservice.se (märk ansökan med utbildare)

Vid frågor hänvisar vi till vår huvudinstruktör Johan Börjesson på johan.borjesson@gbgbrandservice.se alt 031-361 49 25.

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill bli kontaktad fyll då i kontaktformuläret här bredvid