NU SÖKER GÖTEBORGS BRANDSERVICE EN NY SERVICEKOORDINATOR TILL VÅR LEVERANSAVDELNING I GÖTEBORG

Vi söker en driven, strukturerad och noggrann servicekoordinator till vårt kontor i Göteborg. Göteborgs Brandservice är en ledande leverantör av brandskydds- och säkerhetstjänster till både företag och offentliga institutioner. Göteborgs Brandservice har en stark position på marknaden och nu behöver vi förstärka vårt företag med en ny talang till vårt leveransteam.

OM TJÄNSTEN:

Som servicekoordinator hos Göteborgs Brandservice blir du hjärtat i vår leveransorganisation, din uppgift blir att planera, styra och koordinera våra tekniker ute på fältet på daglig basis. Du blir navet mellan kontoret och teknikerna och stöttar personalen via mejl och telefon för att underlätta vårt servicebesök ute hos våra kunder.

Tjänsten kräver att du är van att jobba i en dynamisk vardag och har förmågan att kunna göra rätt prioriteringar utifrån, snabbhet, ekonomi och geografi. Du har telefonen och datorn som ditt främsta redskap där du i vårt ordersystem planerar ut jobben till våra tekniker utifrån våra serviceintervaller men också för att säkerställa vår måluppfylland både ekonomiskt och volymmässigt.

Du säkerställer att teknikerna har välplanerade orderkorgar och att det finns en logik utifrån geografi, ekonomi och volym för att uppnå högsta effektivitet och produktivitet. Du kommer att jobba nära Teamledaren för Förebyggande brand och stötta ca 20 tekniker i deras vardag.

Du rapporterar direkt till vår Leveranschef och för att för att bli framgångsrik i rollen så behöver du gilla en dynamisk vardag med mycket kontaktytor både internt och externt. Vidare behöver du vara strukturerad, ha ett högt ordningssinne och drivas av nå och slå KPI: er.

Våra kunder och vi som företag ställer stora krav på varandra då vi jobbar med säkerhet och hög kvalitet där vi tillsammans jobbar som en enhet för att nå våra målsättningar.

 

HUVUSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

  • Planera och koordinera våra orders inom förebyggande brand
  • Stötta och hjälpa våra tekniker löpande under dagen
  • Sammanställa och följa vår effektivitet och produktivitetsutveckling
  • Driva på och coacha våra tekniker i vardagen
  • Strukturera och kvalitetssäkra planeringen över tid
  • Dokumentera och rapportera leveransutvecklingen

DIN PROFIL:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en koordinerande och planerande roll sedan tidigare där du är van att jobba med administration. Du gillar att ha många kontaktytor och har ett framåtlutat förhållningssätt där du drivs av genomförandets kraft. Har du sedan tidigare erfarenhet av branschen så ses det som meriterande men det är inte ett krav.

Vidare har du god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt då dina kontaktytor både kommer vara externa och interna. Är du dessutom flexibel och dynamisk i ditt arbetssätt så har du goda förutsättningar för att lyckas i denna roll. Det extremt viktigt att du är noggrann och strukturerad då du kommer att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Som person har du ett naturligt ordningssinne och trivs i ett högt tempo där inget faller mellan stolarna.

OM FÖRETAGET:

Göteborgs Brandservice grundades 1986 och är ett familjeföretag som under åren har utvecklats till en ledande leverantör av olika säkerhetslösningar inom systematiskt brandskyddsarbete och förebyggande brand. I dagsläget är vi 58 anställda i Göteborg och på vårt kontor i Örebro, huvudkontoret återfinns i Grimmered i västra Göteborg.

Vi är ett företag med hjärtat på rätta stället och vi ser kollektivet som vår starkaste framgångsfaktor där alla tillsammans bidrar för att nå våra övergripande mål och utveckla vår tillväxtresa.

ANSÖKAN:

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser så får du gärna höra av dig till Leveranschef, Kristoffer Myrfalk. Du når honom på 0720–714305 alternativt kristoffer.myrfalk@gbgbrandservice.se

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill bli kontaktad fyll då i kontaktformuläret här bredvid