Digitala klassrummet

Nu har vi brandutbildningar på distans!

Minska riskerna och skapa trygghet i din verksamhet genom att utbilda dig och ditt team inom brand och risk på distans. Detta är ett bra val för ditt företag som inte kan samla en grupp eller om du arbetar hemifrån.

Större delen av våra utbildningar finns tillgängliga för våra digitala klassrum. I våra digitala klassrum genomför vi utbildningarna som vanligt men ni träffar istället våra erfarna instruktörer på distans och för att delta behöver du kunna nå internet via antingen dator, smartphone eller surfplatta. Man kan välja att boka in sig på våra öppna kurser eller boka en egen företagsanpassad kurs.

Vad är en distansutbildning?

En distansutbildning på webben med våra instruktörer hålls precis som en vanlig fysisk utbildning fast på distans. Du som deltagare kan räcka upp handen och vara med på både bild och ljud. Kursen anpassas efter er verksamhet och vi för dialog med er deltagare under hela kursen.

Hur går en brandutbildning via webben till?

Du kan gå kurserna när du arbetar hemifrån eller på arbetsplatsen och det fungerar både i mobil, dator eller surfplatta. Det går att sitta i grupp men upplevelsen och delaktigheten blir bättre om du kan vara med på en egen enhet. Kursinnehållet är detsamma som när vi är på plats och du kan vara lika delaktig och även ställa frågor. Vi kör kursen live och anpassar den för er verksamhet!

Vid anmälan till våra digitala klassrum får du ett mail med aktiveringslänk och starttid för utbildningen.

Vårt digitala klassrum öppnar ca 20 minuter innan kursstart. Du kopplar upp dig till mötet minst 5 minuter innan kursstart. Du behöver även webbkamera samt gärna ett headset om du inte kan ha ljudet på.
I början på utbildningen går vi igenom tekniken och ser till att alla är med på banan.

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill bli kontaktad fyll då i kontaktformuläret här bredvid